14 januari 2018

Autobedrijf

Onderhoud en Reparatie:

Autobedrijf Klein Brinke is een universeel Bovag  autobedrijf wat betekent dat u bij ons met elk merk terecht kunt voor onderhoud en reparatie. Voor de meeste auto`s hebben we binnen 2 uur de onderdelen in huis zodat we ernaar streven om uw auto dezelfde dag klaar te kunnen hebben. Om eventuele storingen uit te lezen of service-instellingen te resetten beschikken we over de modernste diagnose-apparatuur van Bosch. Ook het onderhoud van uw airco voeren wij graag voor u uit.

 

APK:

Uiteraard verzorgen we ook de apk-keuring welke in combinatie met een grote beurt altijd gratis is, u betaalt dan alleen de afmeldkosten en uitlaatgasmetingen. Om tijdig van ons een mail te ontvangen wanneer uw auto aan de keuring toe is, kan u op nevenstaande link klikken en uw e-mailadres invullen. U krijgt dan ruim voor het aflopen van de apk een herinnering van ons.

 

Schadeherstel:

Mocht u onverhoopt met schade aan uw auto te maken krijgen, dan handelen wij dit ook graag voor u af. De bemiddeling met uw verzekering nemen wij voor onze rekening en zorgen ervoor dat uw auto weer in perfecte staat wordt hersteld. Veel verzekeringsmaatschappijen proberen een zogenaamde gestuurde schadestroom te creëren door u een adres van een reparateur te geven. U bent echter niet verplicht daar de auto te laten repareren en de zogenaamde bijzondere voordelen zoals een gratis leenauto gedurende de reparatie tijd is bij ons altijd van toepassing.

Verkoop:

Wij verkopen zowel nieuwe als gebruikte auto`s, en hebben we niet de juiste 2e hands auto op voorraad gaan we geheel vrijblijvend op zoek naar uw eventuele “nieuwe” auto. Door uw wensen aan ons kenbaar te maken kunnen we heel gericht zoeken en laten wij u uitsluitend een auto zien welke wij eerst uitvoerig gecontroleerd hebben en aan onze hoge eisen voldoet.