14 januari 2018

Fietsen

Voor reparatie of onderhoud aan uw fiets kan u prima bij ons terecht. Een leenfiets is dan uiteraard voor u beschikbaar, ook bij reparatie/onderhoud van uw e-bike hebben wij een vervangende e-bike voor u! Vele onderdelen zijn op voorraad waardoor u snel weer met uw eigen fiets op weg kan.

Alle merken E-bikes met Bosch of Shimano steps systemen onderhouden wij graag voor u, hiervoor is de benodigde kennis en apparatuur in huis om uw fiets te kunnen repareren en onderhouden. uiteraard onderhouden wij alle voorkomende elektrische systemen van Gazelle en Bikkel.

 

Vanzelfsprekend verkopen wij ook deze merken fietsen. Van zowel Gazelle als Bikkel zijn diverse demo-fietsen voorhanden zodat u in alle rust zelf kan proberen welke fiets u het beste past. Wij hebben een RDW erkenning zodat wij u ook graag een speed e-bike leveren, zo’n snelle e-bike( tot 45 km/h) kan ideaal zijn voor bijvoorbeeld woon-werkverkeer. Deze fietsen hebben echter een kenteken- en helmplicht, de kentekenregistratie verzorgen wij voor u.

   

Ook voor unieke aangepast fietsen van van Raam kunt u bij ons terecht, klik op www.vanraam.com voor de vele mogelijkheden welke fabrikant van Raam u kan bieden.