14 januari 2018

Fietsen

Voor reparatie of onderhoud aan uw fiets kan u prima bij ons terecht. Een leenfiets is beschikbaar, ook bij reparatie en/of onderhoud van uw E-bike hebben wij een vervangende E-bike voor u! Vele onderdelen zijn op voorraad waardoor u snel weer met uw eigen fiets op weg kan.

Alle merken E-bikes met Bosch of Shimano steps systemen onderhouden wij graag voor u, hiervoor is de benodigde kennis en apparatuur in huis om uw fiets te kunnen repareren en onderhouden. uiteraard onderhouden wij alle voorkomende elektrische systemen van Bikkel, Rih, Superior, Advanced EBike Das Original en Gazelle.

 

Vanzelfsprekend verkopen wij verschillende merken en soorten fietsen. Van diverse E-bikes zijn demo-fietsen voorhanden zodat u in alle rust zelf kan proberen welke fiets u het beste past. Wij hebben een RDW erkenning zodat wij u ook graag een speed e-bike leveren, zo’n snelle e-bike( tot 45 km/h) kan ideaal zijn voor bijvoorbeeld woon-werkverkeer. Deze fietsen hebben echter een kenteken- en helmplicht, de kentekenregistratie verzorgen wij voor u.

              

 

 

Voor een deel van onze voorraad fietsen klikt u hier.